Отмъщение! Александра Богданска го върна тъпкано на Лудия репортер – Eто как:

alex-bogdanska-dani

Моделката Александра Богданска най- после си отмъсти за бившия си Даниел Петканов, известен като Лудия репортер, който я обяви за к*рва пред цяла България.

Красавицата беше линчувана в социалните мрежи, заради признанието на протежето на Милен Цветков, че тя му слага рога. Твърдението му беше подкрепено със снимков материал, на който непознат мъж е наврял пръста си в устата на Богданска.

Скандалната снимка на Алекс с любовника й
Скандалната снимка на Алекс с любовника й

След като беше сравнена със земята, моделката получи нервен срив.

Два месеца по- късно обаче, Александра се завърна към живота. Нещо повече. Изведнъж се оказа едно от най- търсените рекламни лица. Засне десетки фотосесии и се пука от ангажименти.

Най- после обаче й се отдаде възможност да нанесе тежък удар срещу бившия си Даниел Петканов. Богданска засне реклама, чието мото е: „Един пръст може да те направи известен“.

Да… Въпреки че беше изобличена в изневяра и в подозрителни източници на доходи, сега бившата на Лудия репортер се превърна в супер звезда. Изведнъж някой започна да я лансира толкова масирано, че моделката за нула време стана една от най- известните светски персони. Няма вип купон, който да минава без нея. Навсякъде я канят – ту за водеща, ту за рекламно лице.

Оказа се, че Лудия репортер вместо да й избоде очите, й изписа веждите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *