Разкритие: Бившата на Лудия репортер – Проститутка в Италия. Ето как си Урежда филмови Роли! Виж Тук:

ludia-reporter-gadje-5

Злополучното бивше гадже на Лудия репортер, Александра Богданска, крие доста мрачни тайни за заниманията си като модел и кандидат- актриса.

Даниел Петканов всъщност разкри повечето от тях, но акцентът от скандала погрешно падна върху „изневярата“ и „рогата“, които му сложила. Всъщност, репортерът от „Часът на Милен Цветков“ даде гласност на един доста по- страшен феномен – какво работят голяма част от родните моделки и какво правят, за да станат известни.

Вкъщи с Дани Петканов...
Вкъщи с Дани Петканов…

А това, което работят, е най- древната професия. Даниел Петканов разказа, че в телефона на Александра открил множество информация за посещенията им различни хотели в Италия. За луксозни автомобили, които а карали от летището на посочения адрес. Дори за частен самолет, която я превозил до Италия. Чатове с италианци. Снимки.

Това е грозната истина за заниманията на скандалната Александра Богданска и други като нея. Пред самия Дани Петканов и пред родните медии, обаче красавицата се представя като „организатор на частно парти на известна марка бански“.

С италианския клиент...
С италианския клиент…

Моделката се хвали със селфи с известния италиански милионер Джанлука Ваки от въпросното частно парти на остров Сардиния. На дълго и на широко „организаторката“ Александра Богданска разказва как се погледнали, той й се усмихнал и дотичат при нея за селфи.

С Джанлука Ваки на частното парти на остров Сардиния
С Джанлука Ваки на частното парти на остров Сардиния

Но голямата мечта на красавицата е да стане актриса. Вместо обаче да се бъхта да се готви за кандидатстване във ВИТИЗ, после евентуално да се бъхта да учи четири години, преди да се озове пред несигурното си бъдеще на актриса, Александра съкращава цялата тази процедура и търси възможно най- краткия път към големите роли.

Който минава през леглото на кастинг продуцент от Холивуд, който набира актьори от България за продукциите, които се снимат у нас. Дани Петканов разказва, че Александра спяла с него още по време на предишната си връзка.

И ето, че този „контакт“ й осигурява епизодична роля, в която си партнира се с кого да е, а със самия Мел Гибсън. Срещата си с легендарния актьор Александра описва така:“ Той първи дойде, подаде ми ръка и поиска да се запознаем.“

Уви, по ирония на съдбата, най- краткият път към славата обаче се оказа връзката й с Даниел Петканов. Именно покрай връзката й с лудия репортер, името й започна да се върти из медиите. Богданска обаче иска много повече от прахосмукачка за осми март и участие в „Черешката на тортата“.

И ето сега, след скандалните разкрития за професията на Александра, тя вече е истинска бг звезда!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *