От кухнята: Вижте истината за раздялата на Мария Игнатова и Рачков:

Мария и РачковЖестоки скандали белязали последните месеци връзката на  Мария Игнатова и Димитър Рачков.
Причината за тях било поведението на блондинката, която се държала като звезда и вкъщи. Правела каквото си поиска, разказаха техни приятели. Рачков пък се бил провърнал в домашната помощница: готвил, чистил, пазарувал, тъй като примадоната му не искала да пипне нищо с нежните си ръчички. И докато той приемал за нормално размяната на ролите по отношение на домакинството, не бил съгласен с  категоричния й отказ да имат общо дете.
Когато й поставил въпроса ребром и заявил, че иска да са пълноценно семейство и да си имат едно общо отроче, Мария наддала писък до небето.
Тя категорично отказала да си разваля фигурата с някаква си там бременност и да излезе от строя за две години. В момента била на гребена на вълната и не смятала да слиза от него. Освен това, сега бичела яки хонорари, била ангажирана с Х фактор и едновременно с „Господари на ефира“, водела фирмени партита и се къпела в пари. Игнатова известна в шоу средите със слабост към тлъстите пачки и докато харчела тези на Рачков, своите си скатавала в банкова сметка, издават запознати.
Отказът й да роди дете предизвикал напрежение в семейството и за да се отърве от вечно намусения си мъж, Мария започнала да не се прибира. Тя се сприятелила с Кремена Халваджиян и беснеела по всички нейни партита, или двете си гукали, усамотени в заведението й.
Мария Игнатова сбръчканаКремена взела под крилото си многострадалната и не искаща да ражда Игнатова и й давала майчински съвети. Маги не се месел в работите на жена си, но не искал да изгуби нито един от двойката като свой служител. Затова със съгласил с мнението на жена си, че медийните гълъбчета  трябва да се разделят и на екран, тъй като Мария била пред нервна криза.
Рачков останал сам и разяждан от ревност. Особено след като любимата му започнала да му слага рога с акробата Енчо Кирязов. С цирковия артист блондинката уж се срещала служебно и по партита, но се прибирала едва призори. След поредния скандал, актьорът дал воля на яда си, а тя си събрала багажа и отишла да живее при майка си. Оттогава двамата контактуват само служебно, а Халваджиян е поръчал на хората си да дебнат да не се засичат, за да не вдигнат някой скандал и да опозорят фирмата.
В момента Рачков ближе рани във вилата си в Твърдица, която построил, за да ходят с Мария и децата, но  тя така и не стъпила там. Игнатова пък цяло лято върти дупе край морето, където се провеждат прослушванията за Х фактор.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *