От „Гласът на България“ натриха носа на Сузанита! Вижте какво се случи:

Скандалната щерка на Орхан Мурад – Сузанита, получила тежък удар за музикалните си амбиции. 14- годишната пишман певица решила да си изчисти имиджа и да покаже, че всъщност има талант и може да пее.

Затова тя подала документи, за да се яви на кастинг за новото издание на „Гласът на България“. Сузанита била уверена, че само като видят името й, от шоуто за музикални таланти веднага ще й се обадят за прослушване.

Но невръстната изпълнителка изобщо не стигнала дори до кастингите на тъмно! От продукцията преценили, че няма да правят допълнителна реклама за самозабравилата се тийнейджърка. Освен това, не искали шоуто да се свързва с участници със скандална слава.
Сузанита явно искала да покаже, че все пак самочувствието й на певица има някакво покритие. Но със сигурност няма да го направи от сцената на „Гласът на България“.

Щерката на Орхан Мурад обаче не се притеснила особено от отказа на шоуто. Амбициозната тийнейджърка, която в момента е 8 клас, била убедена, че тепърва я очаква бляскава кариера и огромна слава.

Сузанита имала огромно желание да участва и в тазгодишния „Вип Брадър“, разкри продуцентът на шоуто Нико Тупарев. Родителите й му подгрели телефона, за да се опитват да се спазарят за голям хонорар. Майката на невръстната певица щяла да влезе заедно с нея като придружител.

Но продуцентите преценили, че не искал скандалната тийнейджърка в шоуто. Поне докато не навърши пълнолетие. Да си заляга над уроците, заяви Нико Тупарев в свое интервю.
Сузанита не пожъна успех не само в реалити продукциите, но и с дългоочаквания си дует с Андреа. Видеото към песента им се оказа толкова пошло, че от ютуб го свалиха няколко часа след появата му.

Но невръстната певица не унивала от неуспехите, а още повече се амбицирала. Така че, със сигурност скоро пак ще залее ефира с прясна доза провокации.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *