Майката на Сузанита се изцепи: Дадох й да опита наркотици!

suzi-murad-maika

Майката на Сузи Мурад – Шенай, за първи път коментира скандалите около дъщеря си.

Вместо да успокои нажежената ситуация обаче, съпругата на Орхан Мурад още повече разбуни духовете. Шенай разкри още по- фрапантни истини за дъщеря си, които направо ще ви оставят с отворена уста!

Майката на Сузанита признава, че й давала наркотици! Решила да й позволи да ги опита на съвсем крехка възраст, тъй като организмът й нямало да ги понесе. Шенай не уточнява какво точно й е дала, но разказва, че Сузи повръщала два дена и се чувствала много зле от тях. След неприятната история, малката скандалджийка била категорична, че повече никога няма да си помисли да ги опитва.

Друга шокираща подробност за домашното възпитание на Сузанита е, че можела спокойно да пуши цигари в присъствието на родителите си. Тя обещала на майка си и баща си, че когато реши, ще ги спре. Затова те не й правили проблем да пуши пред тях. Шенай била убедена, че щом дъщеря й обещае нещо, със сигурност ще го изпълни!

suzi-murad-1

Орхан Мурад и жена му безрезервно я подкрепяли във всичко, защото били убедени, че нито скандалите, нито наркотиците, нито цигарите ще бъдат част от живота й в бъдеще.

Шенай Мурад има и доста интересно мнение за скандалната песен „Луцифер и Буда“ и за видеото й. Никой не се бил замислил върху текста на дъщеря й, а той бил дълбоко философки. Когато дъщеря й пее „Обладана ли ти се струвам от Луцифер и Буда“ всъщност имала предвид какво е истинското щастие и има ли то цена. А средният пръст в клипа бил насочен към дявола и всичко лошо.

Майката на Сузанита е категорична, че ще продължи да я подкрепя и занапред, тъй като е убедена, че я очаква бляскаво бъдеще на певица.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *