Кали бясна след ареста на сина й: Защо глобяват мен, а не родителите на Сузанита?

Скандалът с ареста на големия син на Кали се разраства. Фолк певицата се закани, че няма да плати глобата и е готова да стигне до съд.

Преди дни най- голямото й дете – Георги, беше задържан, защото се намирал навън след 22 часа. Момчето е на 17 и половина, но с него имало двама други, които вече са пълнолетни. Въпреки това, Георги се озовал в ареста, а майка му трябва да плати глоба от 300 лева, че го оставила навън след вечерния час.

Кали обаче заяви, че няма да плати, защото синът й не е бил сам, а с придружители. Тя недоумява защо деца на по 14- 15 са оставени без надзор да пият и да се друсат в Слънчев бряг по цели нощи, а нейният син се е озовал в ареста затова, че бил навън в 22, 30 часа. При положение, че според закона, ако е с придружител над 18 години, има това право.

След отказа на фолк певицата да плати глобата, от МВР й отговориха, че ще й изпратят НАП, за да я провери и да изземат парите, които дължи на държавата.

kali-sin

Интересно обаче защо институциите не са толкова стриктни и към 14- годишната дъщеря на Орхан Мурад  и нейните родители, които й позволяват да танцува по прашки във видеоклипове, да изпълнява текстове със силно изразен сексуален смисъл, да се натиска с момчета по дискотеките в Слънчев бряг много след вечерния час, да си пълни устните с хиалурон и пр., и пр. .

Отдавна повтаряме, че случаят с невръстната изпълнителка си е за „Закрила на детето“, а родителите й трябва да отнесат сурови санкции за вулгарното й поведение, което поощряват.

В същото време, синът на Кали с нищо не е нарушил закона, но майка му отнася глоба от 300 лева. А родителите на Сузанита трупат пари от участията й по дискотеките, за да пее на хората, че е обладана.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *