Окончателно! Златка Димитрова би шута на Миро! Заби по- млад и по- богат! СНИМКИ:

Златка Димитрова вече няма как да скрие раздялата с бащата на детето си – Мирослав, тъй като най- открито демонстрира връзката с новия мъж в живота си.

През последните месеци плеймейтката се е прибрала в родния Бургас заедно със сина си. Златка обаче явно не си е губила времето да страда по бившия си Миро, а е успяла да забие един от най- оборотните ергени в морския град.

Новият на плеймейтката се казва Галин Гочев и е от заможна бургаска фамилия. Той е доста по- млад от Мирослав и определено в доста по- добра физическа форма. През последните месеци той не спира да пуска захаросани снимки със Златка Димитрова в социалните мрежи.

Златка Димитрова с новото си гадже Галин Гочев

Междувременно, плеймейтката упорито отказва да коментира личния си живот от началото на година. Но от завоалираните й обяснения, с които се опитва да избегне директния отговор на въпроса дали е разделена с Мирослав, става ясно, че действително не са заедно.

Наскоро Златка публикува снимка в социалните мрежи, на която страстно прегръща неизвестен мъж, които очевидно не е Миро.

Връзката на Златка Димитрова и Мирослав никога не е била спокойно и безоблачна. Бизнесменът така и не се разведе с първата си съпруга от страх да не му прибере парите и имуществото. Така или иначе, финансите на Миро значително намалели заради провала на бизнеса му с лавандула. Което силно влошило обстановката в семейния дом. Накрая нервите на Златка не издържали. Грабнала детето и се прибрала при майка си в Бургас.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *