Златка Димитрова се стопи! Ето какво призна тя за рязкото си слабеене:

zlatka-dim-17

Златка Димитрова притеснително е отслабнала, сигнализираха нейни фенове. Наскоро моделката пусна своя снимка без грим в социалните мрежи, на която лъснаха страховито изострените й скули.

Феновете веднага забелязаха рязката промяна във външността й и започнаха веднага да я питат какво се случва с нея и защо толкова е отслабнала. Черната Златка реши да отговори и призна, че много тренира и се храни малко. Но обеща да вземе мерки и да се поправи.

Освен че плеймейтката рязко е отслабнала, от най- новите й снимки се вижда, че си е направила операция на носа. Тя го е изтънила до такава степен, че вече почти не се забелязва.

chernata-zlatka

Златка Димитрова се захвана да отслабва ударно едва месец след като роди преди една година. Моделката се завърна във фитнес залата скоростно, притеснена, че е качила 20- тина килограма по време на бременността си. Близо година тя блъска целеустремено, докато стопи всяка мазнинка по тялото си. Но вече явно се е увлякла и е минала границите на разумното.

Златка не крие, че продължава да спазва строг хранителен режим, въпреки че вече няма никаква нужда. И все така усърдно блъска във фитнеса, въпреки че е съвсем слабичка. Плеймейтката толкова се е стопила, че чертите на лицето й са се изострили. Има изморен и посърнал вид, като на човек, който има нужда да си хапне здраво.

Явно Златка Димитрова е поредната родна знаменитост, която е на ръба на хранителното разстройство. Все повече дами от шоубизнеса, а и много техни последователки, залитат по фитнес манията. Блъскат като луди по залите, карат само на протеинови шейкове и заливат социалните мрежи със селфита на коремни релефи и кльощави крачета.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *