Официално! Наталия Симеонова напуска Би Ти Ви

natalia-simeonova

Вече официално е ясно, че Наталия Симеонова прекратява отношенията си с Би Ти Ви. Предаването й „Предай нататък“ спира съвсем скоро, но водещата няма намерение да остане в медията. Това разкрива продуцентът й Денис Ризов.

Басистът на „Ахат“ обяснява, че няма драма в прекратяването на социалното предаване. Проектът бил много сложен за изпълнение, а и бил прекалено скъп. След като обаче било преместено от прайм тайма в събота вечер в ранния следобед, се наложило значително да се ореже финансирането му. Това направило изпълнението му почти невъзможно.

natalia-simeonova-denis

Според Ризов, след три години на екран, сега наистина бил подходящият момент за свалянето на социалното предаване. Реализирането му било свързано с много пътувания, непрекъснато търсене на спонсори и най- вече пълна емоционална ангажираност на екипа. Денис признава, че някои от историите са били много тежки за гледане.

След като взели решение да прекратят „Предай нататък“, от Би Ти Ви предложили на Наталия Симеонова да води шоу за ремонти. Продуцентът и медията обаче не се разбрали за реализацията на подобен проект, а и такъв тип предаване не подхожда особено на амплоато на водещата.

Денис Ризов опроверга слуховете, че вече са се договорили с „България он еър“. Продуцентът заяви, че все още се водят преговори с различни медии.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *