Наталия Симеонова: Станах дебела заради развода си с Денис!

Наталия Симеонова най- после разкри истината за наднорменото си тегло – разводът с Денис Ризов. Водещата на „Предай нататък“ се принуди да сподели личния си опит, за да вдъхне кураж на героинята си, която цял живот страда от плачевното състояние на зъбите си, заради преживян стрес. Наталия сподели с момичето, че заради мъката по загубата на любимия си мъж, напълняла много.

nataliq-simeonova

Когато Денис напуснал общия им дом, водещата дни наред не ставала от леглото, по цял ден плачела и изобщо не ядяла. Вместо обаче да се стопи от мъката, Наталия без никаква причина започнала да напълнява, без да може да спре.

Притеснена дали не е болна от нещо сериозно, отишла да си направи пълни изследвания.

Наталия и Денис са много близки, въпреки че не са семейство вече
Наталия и Денис са много близки, въпреки че не са семейство вече

Оказало се, че не е болна, а само метаболизмът й работи бавно и не може да топи мазнините.

Наталия е опитала десетки диети за отслабване, но така и не успява да се справи с проблема си. Ту се отчайва, ту не й пука. Водещата обаче твърдо отказвала да си направи операция, за да спре да пълнее.

Според нея, ако някой се влюби в нея, ще я приеме такава каквато е, а няма да гледа колко килограма е. За годините след развода си обаче, Наталия така и не успя да подхване сериозна връзка. Може би ако някой ден наистина се влюби отново, от само себе си ще стопи килограмите, както ги е качила.

Наталия Симеонова за любовта си към Денис Ризов. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *