Очаквано! Антония Петрова Огладня – пак се Натиска на Бередин!

antonia-petrova-beredin-1

Антония Петрова се опитва да се събере с руския си съпруг Александър Бередин, разкриват сензационно от близкото обкръжение на перничанката.

Скандалната мис- ка махна статуса си на свободна жена от профила си във фейсбук и отново се представя с фамилията на мъжа си, с когото все още са в развод.

Вероятно Антония е разбрала, че няма да успее да му отскубне жадуваните 5 млн. долара издръжка. Вместо това, руснакът си прибра колата и бижутата. Стандартът на живот на перничанката тотално се срина, въпреки че младият й любовник също е доста заможен. Но не може да се сравнява с милионите на руския олигарх.

antonia-petrova-20
Антония не хареса живота на простосмъртните

Антония вече няма нищо луксозно, с което да си хвали по медиите. Не може дори да се изфука с гъзарски почивки на екзотични места. Откакто е с младото си гадже, Антония ходи на места, на които ходят всички простосмъртни – Гърция, Испания, родни курорти.

Освен това, множеството пластики по лицето и тялото й, имат нужда от сериозна поддръжка. А тя струва много пари, които скандалната перничанка няма откъде да вземе.

Мис- ката иска да си върне бляскавия живот
Мис- ката иска да си върне бляскавия живот

Антония Петрова се сблъска с реалността за няколко месеца и вече била готова да се влачи по корем пред Бередин, за да я прибере обратно. Но дали руснакът ще се съгласи?

За известно време, Александър гледаше на хрумката за развода и младия любовник, като на поредната прищявка на съпругата си. Но пък на него явно му хареса да живее като свободен мъж, да ходи по дискотеки по сутринта и да се натиска с млади мацки. Така че, не е много сигурно дали ще прости на жената, която му сложи рога пред цяла България и го направи за смях.

Вече се прокрадват обаче и предположения, че цялата история за развода, е била поредната пиар акция на Антония Петрова. Нека си спомним, че мис- ката инсценира отвличането си, само и само да се пише за нея по медиите. А Бередин винаги й се навива на акълите и няма нищо против странните й прищявки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *