Обрат! И новият спонсор бие шута на Мария! Ето защо:

Мария е на път да загуби новия си спонсор, заради категоричния й отказ да се обвърже по- сериозно с него. Фолк певицата и месарският бос Ангел Тенев са заедно от близо месец, но отношенията им стигнали вече до задънена улица.

Фолкаджийката и бизнесменът се познавали отдавна, тъй като и двамата са от Стара Загора. След раздялата с Гущеров обаче, Марчето решила да го оплете в мрежите си, тъй като имала спешна нужда от пари.

След първия месец от връзката им, Тенев поставил неочаквано условие на фолк певицата – да се премести при него в Стара Загора. Идеята никак не й харесала, но за да намери средно положение, от което да са доволни всички, предложила да ходи при него всеки уикенд. Но дори това не било достатъчно за бизнесмена. Той продължава да настоява Мария и дъщеря й да заживеят заедно с него.

Фолкаджийката обаче няма никакво намерение да се мести от София. Затова изпаднала в ужас, че възрастният баровец ще я зареже и тя пак ще се окаже без пукната пара. Месопроизводителят платил най- новия клип на певицата, който тя засне в Сицилия. За да й достави това удоволствие, той броил 40 000 евро, шушукат в бранша. Вероятно бизнесменът иска да гаранция, че инвестицията си е струвала и държи да прибере при себе си шавливата фолк фурия.

Ангел Тенев с гост- звездите на 60- я си рожден ден
Ангел Тенев с гост- звездите на 60-
я си рожден ден

Ангел Тенев шашна цяла България, след като на 60- я си юбилей покани на рождения си ден да пеят Лепа Брена, Цеца Величкович и Горан Брегович. Бизнесменът е известен сред родните фолк певици като щедър благодетел и повечето от тях са в приятелски отношения с него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *