Вулгарно! Мария размята напращели зърна в ново видео (СНИМКИ +18)

Мария цъфна по зърна в най- новото й видео. Ефектът, разбира се, не е случаен, а съвсем целенасочен.

В еротичните кадри, заснети в крупен план, фолкаджийката излиза от басейн, а подгизналият и силно изрязан бански не оставя нищо на фантазията. Горната му част едва побира силиконовите бомби на певицата. А напращелите й зърна така прозират, че сякаш всеки момент ще скъсат плата на плажното облекло.

Освен че вади очите на зрителите с пищния си бюст, Мария не пропуска да представи в крупен план и задните си части, които палаво размята в кадър.

18723349_1890396781176755_2430295630850031616_n

Изобщо, фолк певицата е взела всички мерки да наложи най- новото си видео, ако не с песента, която й е написал Криско, то поне като еротично филмче. Фолк дивата възлага много на проекта си, тъй като се надява да й осигури достатъчно много участия през лятото, както и по- висок хонорар.

Мария се похвали, че песента е дело на Криско. Габровецът обаче изпързаля и бившата госпожа Гущеров, както преди това Галена, да се излага като се пъне да рапира. А удоволствието да работят с Криско, със сигурност им е излязло доста солено.

За капак, Мария засне безумно скъп видео клип в Сицилия, на стойност около 40 000 евро. Поне парите не са лично нейни, а на новият й спонсор – богат месопроизводител, шушукат в бранша.

Фолкаджийката бързо излезе от финансовата криза, която я сполетя след раздялата с Християн Гущеров. Поредната афера с мултимилионер й осигури свежи инвестиции за напъните й да съживи кариерата си. А също и солидна месечна издръжка, твърдят запознати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *