Обрат! Бившата на Илиян също му Кръшкала! Шокиращи чатове + Снимка с Любовника й! ВИЖ ТУК:

iliyan-bivsha-2

Лъсна истината за развода на фолк певеца Илиян и съпругата му Камелия лъсна. Оказа се, че не само той й кръшкал, но и тя му отговаряла със същото.

Танцьорката Камелия Радева се влюбила в момче от персонала на дискотека близо до Хасково. Като част от балет „Нова“, тя често имала участия във въпросното заведение. Хвърлила око на Генади, който работел там и отговарял за наргилетата.

Между двамата явно бързо пламва искрата. Двамата започват често да си пишат, а разговорите им са повече от пиперливи (виж под статията). На няколко пъти се споменава и името на съпруга на Камелия – Илиян.

В един от чатовете между танцьорката и хасковския плейбой, тя му признава, че не иска да се влюбва в него – „не заради Илиян, а заради детето. Ама мога ли да избирам кой да харесам и кой не“, пише палавата Камелия.

Камелия с хасковлията Генади

В момента танцьорката и фолк певецът се готвят за развод. Въпреки че Илиян заяви, че двамата си остават приятели, явно раздялата им няма да мине гладко.

Не е изключено внезапната поява на скандалните чатове да е с цел да даде предимство на певеца при развода и подялбата на имуществото. Камелия и Илиян получиха за сватбата си доста разточителни подаръци, сред които и апартамент в Слънчев бряг.

Единственият въпрос, по който двамата няма да спорят, са родителските права. Илиян заяви, че синът им остава да живее с майка си.

СКАНДАЛНИТЕ ЧАТОВЕ МЕЖДУ КАМЕЛИЯ И ЛЮБОВНИКА Й:


Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *