Дим Дуков заразил свой любовник със СПИН Уникална изповед на 35-годишния Стефан Асенов

Дим Дуков

  Престанете да пишете глупости! Вече 2  пъти чета, че Дим Дуков не е умрял от СПИН.  Това просто не е вярно. „Той имаше СПИН“, казва 35-годишният Стефан Асенов и отпива глътка уиски.

 „Защо смятате така? Не може да сте сигурен – от се­мейството му и от болницата, в която почина, категорично отричат“, опонирам на мла­дия мъж, който ни потърси сам за да разкаже своята версия.

 „Защото аз лично съм заразен от него“, казва Стефан.

 Гласът му не трепва, ко­гато изрича това. Отдавна се е примирил с диагнозата си. Болен е от 11 години. Всеки ден гълта по шепа лекарства. Казва, че е заразен с чумата на века след бурно лято, наситено с интензивни секс срещи с Дим Дуков.

 Днес той работи като сервитьор в голяма верига пицарии. Преди това е бил управител на магазин за гуми, който неотдавна фалирал. А през 90-те Стефан се подвизава като танцьор, бензинджия, за кратко е бил барман в кафене, в което Дим Дуков често идвал с веселата си тумба. Там се запознават, но тогава все още между тях няма нищо.

 Стефан е бисексуален, в момента живее на семейни начала с малко по-възрастна от него жена, интериорен дизайнер. Тя знае миналото му и го е приела такъв, какъвто е.

 Стефан решава да ни потър­си и да разкаже истината за Дуков, защото е разочарован от медийния образ, който се гради на покойния шоумен.

 „Всички пишат какъв пич е бил, колко е готин, как е душата на компанията и как едва ли не умрял от преплитане на червата. Това може би е лицето му за пред приятелите и журналистите. Е, аз знам горчивата истина, защото съм лично потърпевш. Да, за умрелите или добро, или нищо. Но не бива да се приказват и откровени лъжи! Защото той знаеше, че е серопозитивен, но не спираше да прави секс, без да взима предпазни мерки“, казва Стефан.

Заразеният със СПИН Стефан Асенов

  Двамата се преоткриват през 2000 г, на купон във Варна. По това време Дуков се мъчи да прави бизнес в морската столица и е наел заведение. Стефан пък е студент в местния универ­ситет и си търси някаква работа за лятото. Срещат се с Дуков в дискотеката на плажа, а Дим го кани на среща следващия ден, за да му предложи работа в неговото заведение. Някол­ко нощи no-късно двамата се озовават в леглото.

 „Не сме били гаджета, но правехме секс доста редовно. Той тогава много шмъркаше, мъкнеше цели буци кокаин. Помня, че веднъж дойде с може би 20 грама, били му подарени от Жоро Илиев от ВИС. Правехме се на щайги. По принцип ползвахме презервативи, когато го правехме, но някой път не сме слагали. Като се надрусаш, какви презервативи? Както дойде – така. Ог­ромна грешка, фатална!“, споделя Стефан.

 След като лятото отлита, Стефан се връща в родния си град Пловдив, откъдето му предлагат супер оферта – да замине на сезонна работа в 5-звезден хотел в Дубай  с  3500  долара заплата. Искат се куп доку­менти, включително пълно медицинско изследване.

 „Отидох да си направя всичките там тестове. И естествено, пуснаха и за СПИН. На следващия ден отивам в лабораторията, а жената, която беше дежур­на, ме повика в кабинета си. Каза ми да се успокоя и да бъда силен, защото ще чуя нещо неприятно – серопозитивен съм.

 После взе да ми обясня­ва, че не е страшно – това се смятало за овладяна болест, стига да се хване навреме, лекарствата се плащали от държавата и прочее такива формално­сти. Аз просто не я чувах, в тоя момент щях да при­падна от ужас“, разказва Стефан.

 Младият мъж е катего­ричен, че е заразен от Дим Дуков. В този период той поддържа връзка само с още един партньор. Момиче – танцьорка, която също се изследва в болницата. Резултатът й е отрицателен.

 „Нямам съмнение, че Дим ме е заразил. Дни след като разбрах, че съм серопозитивен, му се обадих и поисках да се видим. Явно по тона ми той разбра, че ме е заразил, и отсече: „Че какво има да се виждаме бе, пич?“. Казах му, че съм заразен със СПИН и смятам, че той е човекът, който ме е инфектирал. Последваха думите му, които няма да забравя цял живот: „Ape стига, бе! Не е възможно, пич. Аз съм здрав. Кой знае с какви боклуци си се ебал и сега искаш мен да изкараш виновен. Хайде, лекувай се и недей да ми говориш глупости, че аз съм виновен!“. След което затвори телефона“, разказва отвратеният Стефан.

 Животът ги среща с Дуков още 2 пъти. Когато го види, Дим гузно се обръща и се прави, че не го забе­лязва. Омита се светкавич­но, за да не бъде хванат натясно. 

„Мисля, че той знаеше, че е серопозитивен. Не ис­каше обаче да си признае и пред себе си. Лъжеше най-безпардонно. Обаче си имало обяснение и за това. После разбрах, че Дим е бил само вирусоносител – тоест, може да предава ХИВ вируса, но не и да го развива в тялото си. Около 10% от хората по света имат някакъв ензим, който не позволява вирусът да се развие в организма им. Но пък заразяват, ако не взимат предпазни мерки. Дуков на практика не се е разболявал дълго време и затова е бил искрен, като е казвал, че не е болен. Да, но е предавал вируса. Според мен е заразил поне 20 момчета – лично аз познавам още трима като мен!“, хвърля бомбата Стефан.

 В периода, в който се запознали, Дуков си падал по дивите оргии и груповия секс. Имало случаи, в които мъкнел по десетина в квар­тирата си. „Идея си нямам къде са сега тия хора, колко от тях са здрави, колко са заразени. По принцип, не е много лесно и да се заразиш – аз май съм изтеглил късата клечка“, вдига рамене Стефан.

 Младият мъж казва, че се е примирил с болестта си, най-малкото защото се лекува добре. „Наистина се  оказа,   че  не  е  чак толкова страшно. Имаме добро здравеопазване в тази посока, държавата осигурява най-скъпите и модерни лекарства, които касата покрива изцяло. Трябва да се пази човек малко повече, но се смята, че може да се живее до 22-25 години със СПИН. Ами че то днес диабетът и ракът убиват по-бързо“, намира сили да се пошегу­ва заразеният младеж.

 Той се запознава с на­стоящата си приятелка на курс за позитивно мислене. Тя също е серопозитивна. Казва, че се допълват идеално, борят се заедно с живота дори смятат да се оженя. На циничния въпрос дали ползват презервативи по време на секс, отговаря утвърдително.

 После признава, че е имал и няколко контакта със случайни партньорки, в първите години на зара­зяването. Винаги обаче е ползвал кондоми.

 „То е въпрос на отговор­ност и самосъзнание. Някои се озлобяват и започват да правят секс умишлено без капути, за да си отмъстят на света, че са се прецакали. Пред мен това не е стояло, защото не искам никой да изпада в моята ситуация. В последните години, преди да си хвана гадже, предупреждавах, когато се стигне до секс: „Да знаеш, че съм серопозитивен. Няма никаква опасност, но все пак да знаеш“. Е, да, в 99% от случаите ми отказват. Но пък така е честно“, казва Стефан.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Дим Дуков заразил свой любовник със СПИН Уникална изповед на 35-годишния Стефан Асенов"

  1. anonimen   18.02.2013 at 13:29

    Кажете на Стефан да прочете това и да се излекува напълно!!!
    link : http://youtu.be/Vle7wBHQ_SI
    Link : http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/health-news/the-man-who-might-hold-the-secret-to-defeating-aids-515194.html
    Link: http://denyingaids.blogspot.com/2011/02/is-boxer-tommy-morrisons-cut-man.htm
    Zlatin Georgiev – zlatingg@gmail.com

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *