Нечовешки болки принудили Слави да се оперира! Ето кога се връща на екран:

slavi-trifonov-4

Мъките за Слави Трифонов ще продължат цяло лято, докато се възстановява от тежката операция на крака, разкри сценаристът и негов заместник като водещ Иво Сиромахов.

Гологлавият шоумен едва – едва издържал трите концерта в „Арена Армеец“ преди седмица. Започнал да усеща силни болки след втория спектакъл.

За последното шоу тв водещият вече бил на много силни обезболяващи, за да може да издържи. Въпреки това, му коствало много мъка да изкара концерта до финала.
Седмица по- късно, Слави Трифонов се подложи на спешна операция. Иво Сиромахов призна, че интервенцията е много тежка.

Възстановяването ще отнеме доста време, така че Дългия ще се завърне на екран чак през есента, когато започне новия телевизионен сезон, коментират от екипа му.

slavi-trifonov-5

Слави не крие, че откакто си счупи крака преди седем години, не може да се възстанови напълно. Ежедневно е подложен на болки – не само в крака, но и в кръста. Единственият начин да се поддържа е като ходи всеки ден на физиотерапия.

Трифонов има четири пирона в тазобедрената става, които му поставиха при операцията, веднага след падането. Вследствие на счупването, единият крак е останал по- къс от другия, поради което накуцва, признава тв водещият в автобиографичната си книга „За мен беше чест“.

В седмицата между трите концерта и операцията, Дългия извърши изненадваща рокада в екипа. Уволни Цветелина Грахич и я замени с Невена Цонева. Говори се, че босненката му опънала яко нервите преди третия концерт с адско закъснение и неадекватно поведение. След края на шоуто й заявил, че повече няма да бъде част от екипа му.

Той изобщо не се поколебал да покани Невена Цонева, която му е любимка още от първия „Мюзик Айдъл“. Тя с радост приела, тъй като вече нямала намерение да се опитва да пробива като самостоятелна изпълнителка без продуцент зад гърба си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *