Слави Трифонов претърпя тежка операция! Ето каква е причината:

Слави Трифонов е претърпял тежка операция преди няколко дни, разкри колегата му Иво Сиромахов. Поради тази причина, в момента той замества шефа си като водещ на „Шоуто“, докато той се възстанови.

Операцията отново е била на крака, който Слави Трифонов счупи преди седем години. Шоуменът има няколко пирона във въпросния крайник, но въпреки това проблемите не спират. Трифонов от години си накуцва и се затруднява дълго време да стои на крака. Както по време на протестите пред парламента, така и по време на концертите, му се налага на сяда.

През 2009 г. преди концерт с Ку- ку бенд в Стара Загора, Слави се подхлъзва и пада на пода на излизане от банята. Оперират го по спешност, тъй като се оказва, че си е счупил тазобедрената става. Тогава му поставят и титаниевите пирони.

slavi-trifonov-3

Но състоянието му през годините не се подобрява кой знае колко. В автобиографичната си книга „За мен беше чест“, той разкрива, че оттогава изпитва постоянни болки както в крака, така и в кръста. Поради тази причина, всеки ден му се налага да прави физиотерапия. А счупеният крак останал по- къс от другия.

Слави обвинява за жестокия инцидент колегата си Краси Радков, на шега, разбира се. Във фаталния ден в Стара Загора, актьорът му подарил душ гел, а той решил непременно да го изпробва преди концерта. Затова се бил подхлъзнал да излизане от банята.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *