Не е за вярване! Гена Трайкова с визия на фолк певица! СНИМКА:

gena-traikova-1

Пълна промяна претърпя бившата водеща на БТВ новините Гена Трайкова. Издигането й в йерархията на медията явно са я подтикнали да направи нещо по- различно с външността си.

На партито по случай новия тв сезон Гена Трайкова блесна с ослепителна барби визия. Бившата на Венелин Петков се появи с толкова ярък грим и толкова платинено руса коса, че прилича повече на фолк певица, а не на журналист.

gena-traikova

Докато беше водеща на новините и редови репортер, Трайкова не обръщаше особено внимание на външния си вид. Но след като се издигна до главен редактор на БТВ новините, не без помощта на бившето й гадже Венелин Петков, Гена явно е решила, че е време да извади на пределен план женствеността си.

Работохолизмът на Трайкова е всеизвестен и заради него изгуби голямата си любов – Венелин Петков. Гена обаче вече гони 40- те и явно се е сетила, че има и по- важни неща от работата, като създаване на семейство.

Бившият й любим Венелин Петков вече живее заедно с доста по- младата си колежка Николета Маданска и се надява да създадат семейство. Гена обаче си е все така сама и няма изгледи скоро да се задоми. Поне засега.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *