Гена Трайкова с неуспешно инвитро

Гена Трайкова
Гена Трайкова

Гена Трайкова е направила опит да зачене ин витро, узнаха журналисти. За съжаление обаче процедурата по изкуствено оплождане е била неуспешна, докладваха ни запознати с драмата на една от най-популярните водещи у нас.

Гена Трайкова В началото на годината Гена и приятелят й Лъчо взели решението да направят опит за ин витро. След като близо 2 години двамата работели активно за бебе и то все не идвало на бял свят, миналата година двойката се подложила на редица изследвания. Заключението на лекарите било, че и двамата са здрави и не страдат от репродуктивни проблеми, но очевидно стресът си казва думата, заради което Трайкова не може да зачене по естествен път. Именно заради това двойката взела решение, че трябва да инвестира в общото си бъдеще, скрепяйки го с челяд, и започнали процедура по ин витро оплождане.

В началото на лятото Гена се подложила на хормонална терапия, която продължила няколко седмици. През септември била извършена и същинската процедура по изкуствено осеменяване. За нещастие на телевизионната говорителка и приятеля й обаче резултатът бил неуспешен. Лекарите успокоили кандидат-родителите, че това е често срещано явление при двойки, които си правят ин витро за първи път. Оттук насетне Гена трябва да изчака 6 месеца, за да започне нова терапия.

Същевременно 35-годишната блондинка може да прави опити за дете, но тя споделила пред приятелки, че хормоните буквално не си знаели мястото в организма й и тя нямала грам желание за интимност.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *