Наталия Гуркова – новата любовница на Сашо Майонезата

sasho-mayonezata-gurkova

Наталия Гуркова е новата любовница на милионера Александър Найденов, гласи най- прясната столична клюка. Красавицата и майонезеният бос не пропускат да се появят под ръка на светските партита в последно време.

Двамата са засичани и на интимни вечери в едни от най- луксозните столични ресторанти. Фаталната Наталия Гуркова явно се е възползвала от освободеното от Елен Колева място в леглото на Найденов и е побързала да се намърда.

nataliya-gurkova

През последните години „Мис България 1998“ прекарва доста време в родината. Въпреки че все още е омъжена за черногорския милионер Джорджи, Гуркова не пропуска да забие някой тукашен богаташ, докато си е у дома.

При едно от предишните си посещения в България, красавицата имаше отново вземане- даване с мафиотския бос Киро Японеца. Бившата манекенка пази в пълна тайна какво се случва в официалното й семейство, но според столични клюкари, нещата при Джордже не са никак розови. Черногорецът бил закъсал сериозно с финансите, което принудило половинката му да се върне към стария си занаят – да се присламчва в леглата на родните богаташи.

Сватбата на Наталия Гуркова и Джордже. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/lMJhZeDQgmw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *