Надя от „Елит“ разкри истината за връзката си с Борислав Комсийски! Виж Тук:

borislav-komsiiski-nadia

Актрисата Надя Иванова заби неочакван удар в гърба на Борислав Комсийски.

След излизането им от Вип Брадър, отношенията между двамата станаха по- специални. Поне така твърдеше милионерският наследник. Боби призна, че двамата наистина са започнали връзка.

В скорошно гостуване в „На кафе“ обаче, Надя от „Елит“ показа, че всъщност нещата, поне за нея, стоят точно обратно. Бившата тв водеща заяви: „Ще успокоя и окуража всички фенки на Боби“. Надя не пожела да разкрие нищо повече, но думите й казват всичко. Явно за нея срещите с Борислав Комсийски са били само за развлечение и нищо друго.

bobi-nadia-vip-bradar-1

Надя Иванова все още скърби за внезапно починалия си годеник Йоло Йолов и явно не се чувства готова за нова сериозна връзка.

На милионерския наследник хич не му провървя с жените, които срещна във „Вип Брадър“. Първоначално, Боби хвърли око на Надя от „Елит“ и призна, че много я харесва. Бившата тв водеща обаче изобщо не го удостои с внимание, защото беше потънала в скръбта си.

После влече фолк дивата Емануела и Комсийски не издържа на чара й. Още повече, че двамата още от запознанството си, трябваше да играят, че са влюбена двойка. След края на тайната им мисия обаче, работата се разсъхна. Емануела заяви на Борислав, че могат да са само приятели. Той пък не посмя да направи нещо, за да я разубеди.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *