Любов след Вип Брадър! Борислав Комсийски призна с коя жена от къщата има Връзка! Виж Тук:

 

bobi-vip-bradar

Милионерският наследник Борислав Комсийски най- после коментира отношенията си с тв водещата Надя Иванова, с която се запознаха във Вип Брадър.

Младият бизнесмен разкри, че имат „по- специални отношения“. По този начин Боби призна, че се среща с красивата бивша водеща на „Елит“ . От близо месец се говореше, че двамата са започнали да се виждат, като дори фолк дивата Емануела потвърди новината.

В самото начало на Вип Брадър, Комсийски призна, че е хвърлил око на красивата Надя. След влизането на Емануела обаче и тайната им мисия да бъдат любовна двойка, милионерът здраво хлътна по певицата.
Фолк дивата обаче му поряза мераците, както в къщата, така и извън къщата, така че отношенията им са чисто приятелски.

bobi-nadia-vip-bradar

Надя пък изобщо не даваше вид, че харесва Борислав. Тв водещата беше потънала в дълбока депресия, заради скорошната смърт на годеника . Двамата почти не си продумаха в риалити шоуто.

Но навън обаче нещата явно коренно са се променили. Всичко се случило, след като Борислав, Надя и Роро отишли заедно на планина. Милионерът и актрисата ще бъдат заедно и за Нова година, в компанията на още няколко свои съквартиранти.

Връзката им засега не изглежда сериозна, но е много възможно това да се случи. И двамата са на една и съща житейска вълна – прехвърлили са 30- те и искат да имат семейство и деца. Така че, като нищо скоро Боби и Надя да предприемат по- сериозна крачка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *