Надя бясна на Коцето след скандала с дрогата! Плаши го с развод!

nadya

Фолкаджията Константин го закъса здраво! След като в дискотеката му бяла арестувани наркодилъри и бяха открити наркотици, певецът се опитва да спаси бизнеса си и доброто си име.

Съпругата му Надя изпаднала в шок след скандалните разкрития за заведението му. Половинката на Коцето нямала никаква представа какво се случва в дискотеката му допреди спецакцията на властите.

Надя вдигнала чутовен скандал на фолк певеца. Дори го заплашила, че ще го изостави, ако не изчисти името си. Надя заявила, че ще вземе децата и ще се прибере при родителите си, ако не изтрие срамното петно, паднало върху цялото семейство.

konstantin-diskoteka-3

Ултиматумът на съпругата му дошъл в повече на Константин. Фолк певецът и без това се чуди къде първо да огрее – интервюта ли да дава, в полицията ли да ходи. Той обаче е категоричен, че в дискотеката му не се продава дрога. А ако някой от клиентите му е внасял, няма как да разбере.

Певецът отхвърли обвиненията и за наркостаята. Константин заяви, че това е стаята, която се явява преддверие на тоалетната и се използвала от клиентите му, когато искат да си говорят на спокойствие с някого. Според фолкаджията, става въпрос за опит на конкурентите му да го отстранят.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *