На Зейнеб й писна! Взе съдбоносно решение за живота си! Виж Тук:


Зейнеб Маджурова напира да се мести в чужбина. На красавицата вече й писнало да чака и да се надява, че ще получи стола на Гала в „На кафе“. А дългогодишните й опити да получи право на собствено предаване все завършват с неуспех.

Затова все повече започнала да се замисля за емиграция. Разбира се, тя няма да замине сама, а очаква гаджето й Стоян Балевски да я последва. Туркинята го навивала да пробват късмета си в Лондон, където той има много приятели, тъй като е завършил висше образование там. А тя се надява, че като се оправи английския може да пробие в тамошните телевизии.

Така или иначе, с парите на семейството на Стоян, двамата могат да си живеят където и да е по света. А Зейнеб тайно се надява, че като е далече от родителите му, отношенията им най- после ще се официализират със сключване на брак.

Тв водещата уж е сгодена за милионерския син, но сватбата им се отлага все за следващата година. В началото на годината дори шефката Гала й пожела красива сватба през лятото. Но това не се случи. Зейнеб все се разминава и с възможността да получи собствено предаване. Наскоро тя си направи устата в на „На кафе“, че може би е време да й дадат да води собствено шоу в интернет.

Но ако скоро не се случи, Зизу, която вече минава 30- те, най- вероятно ще си пробва късмета зад граница. Поне няма да се унижава да бъде репортерка на Гала вече близо десетина години, без да се развива по никакъв начин.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *