Зейнеб се облизва за мястото на Гала, но дали ще успее? Ето отговорът:

zeineb-gala-1

Ко- водещата на „На кафе“ Зейнеб отдавна ламти за мястото на титулярката Гала. А тези дни, докато я заместваше, успя да сбъдне, поне за малко, голямата си мечта.

Зейнеб до толкова си повярвала, че не може да се удържи и непрекъснато прави уж шеговити подмятания към шефката си, че й е време да си вземе по- дълъг отпуск.

Туркинята, която нашумя покрай първия Биг Брадър, все пак има известен успех, тъй като успя да се задържи в сутрешното токшоу най- дълго от всички, с изключение на титулярката Гала. Дори най- добрата приятелка на тв водещата – Джуджи, изхвърча от шоуто. Но Зейнеб има стабилни позиции и сякаш никой не може да я мръдне.

Двете с Гала се представят пред зрителите на много близки приятелки. Но на титулярката й е ясно, че младата тигрица се облизва за мястото й и би направила всичко, за да го има. Но засега ще трябва да се задоволи с позицията на несменяема репортерка.

gala-stefan-1
Гала уреди любовника си за ко- водещ, а Зейнеб пак остана прецакана

Известно е, че Гала е семейна приятелка с шефовете си от фамилията Халваджиян, и поради тази причина, никой не може да я мръдне от „На кафе“. Дори успя да вкара младия си любовник Стефан за ко- водещ, за да му намери някаква работа, въпреки че е повече от нелеп на екрана.

Така че, младата Зейнеб има още много хляб да изяде, докато се сдобие с подобни позиции в телевизията. Освен с гаджето на Гала, бившата брадърка вероятно ще трябва да се бори и с дъщеря й Мари, която рано или късно, ще заеме мястото на мама.

Не случайно Зейнеб си направи устата, че е време да дадат на нея и репортерката Ася възможност поне да водят интернет шоу.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *