Младите колежки на Деси Банова орат от яд: Вече не е достатъчно да е милионер!

Изненадващата новина, че Деси Банова има любовна връзка с бившия президент Росен Плевнелиев, удари като гръм по- младите й колежки. И Никол Станкулова, и Гери Малкоданска, и Натали Трифонова, си имат за гаджета милионери. Но са много далече още от сватба с тях, или някакво по- сериозно обвързване.

39- годишната Деси Банова, популярна с прякора „Иконата на времето“, им показа, че имат още много хляб да ядат, докато стигнат нейното ниво, за да завъртят главата на държавен глава. Нещо повече! Плевнелиев й се обясни в любов по телевизията преди седмица и заяви, че иска да остарее с нея! Жест, за който младите й колежки, могат само да си мечтаят.

Никол Станкулова от няколко години има сериозна връзка с Теодор Минев, син на собственика на „ПИБ“ Цеко Минев. Двамата дори живеят под един покрив. Но засега сватба не се задавала. Самата Никол обаче си била виновна донякъде, тъй като все още си въобразявала, че ще стане нещо повече от обикновена синоптичка.

Колежката й Гергана Малкоданска също хвана едра риба. След като се раздели с Демир Доган, тя завъртя главата на известния интериорен дизайнер Алекс Ковачев. Двамата непрекъснато обикалят света. А отскоро той й е поверил свои магазин в столичен мол, в който Малкоданска се изявява като консултант.

Натали Трифонова засега е по- дискретна от колежките си в Нова тв. Русото изкушение преди време имаше връзка с бившия играч на „Левски“ Антонио Аниети. Връзката им обаче не продължила кой знае колко. В момента синоптичката си има нов приятел, който я разведе през лятото из гръцките и черногорските курорти. Но засега Натали предпочита да го крие. Поне докато отношенията им станат по- сериозни.

Росен Плевнелиев обаче далеч не е единствения голям удар за Деси Банова на любовния фронт. Тя е имала връзка с Димитър Бербатов, с колегата си Крум Савов, както и с няколко бизнесмена. Има дъщеря от връзката си с търговеца Ивайло Граховски. Двамата обаче се разделили преди година, призна си тя. Оттогава датира и връзката й с Плевнелиев. Двамата изчаквали развода с втората му съпруга Юлияна, за да могат да афишират отношенията си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *