Деси Банова и Плевнелиев вече не се крият! Ето ги заедно за първи път – СНИМКА:

Росен Плевнелиев коментира за първи път новината дали има връзка със синоптичката Деси Банова. Бившият президент потвърди, че двамата наистина са отскоро заедно.

Той заяви още, че всички са наясно, че от години е разделен с втората си съпруга Юлияна. Но едва наскоро официализирали края на брака си. Затова вече спокойно афишира отношенията си с Деси Банова. Наскоро дори се появиха под ръка на светско събитие.

Двамата вече живеят заедно като при тях е дъщерята на синоптичката от връзката й с бизнесмена Ивайло Граховски. Синовете на Плевнелиев пък са при Юлияна. Говори се, че момчетата трудно приемат връзката на баща им с новата му приятелка. Дори отказвали да се виждат с него.

Плевнелиев и Банова се запознали, още докато той бил президент по време на световна конференция за климата в Париж през 2015. Тогава синоптичката на Нова тв била наета да подготви филм по темата и по тази причина също била поканена на събитието. Връзката им станала интимна няколко месеца по- късно, шушукат колежките й.

Наскоро Деси Банова призна, че с Ивайло Граховски са се разделили преди година. Отдавна не били щастливи заедно и не се разбирали. Така тя се отдала спокойно на връзката си с Плевнелиев. Но крили отношенията си, докато той финализира развода си с Юлияна.
Бившите съпрузи имат много общи имоти, които са се разбрали да продадат.

В момента Плевнелиев и Банова живеят с просторен апартамент в центъра на столицата, а Юлияна и момчетата са получили жилището в „Резиденшъл парк“ в Младост.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *