Милионерско синче се развежда заради Емануела! Ето кой е той:

emanuela-1

Емануела заби поредното милионерско синче. Той се казва Мартин Николов и е известен с прякора си Елвиса.

Отношенията им започнали като извънбрачна афера, но в момента той се развежда със законната си половинка, заради фаталната певицата. Николов има дъщеря, която е на 9 години, и остава да живее с майката.

Новият възлюбен на Емануела е син на много заможно и влиятелно семейство. Баща му е Петко Николов – шеф на КЗК, а майката е нотариус Мариета Николова. Мартин също е навлязъл в занаята на известната си родителка и работи в кантората й като неин помощник.

emanuela-11

Родителите на Елвиса са потресени от нахлуването на скандалната фолкаджийка в живота на сина им и от скоропостижния му развод заради нея. Но той здраво е хлътнал по Емануела и отказва да приема каквито и да е съвети от майка си и баща си.

Родителите на Мартин били ужасени от мисълта, че и сина им може да бъде сполетян от съдбата на Митко Динев, както и на другите мъже в живота на певицата, които се превърнаха в редовни герои на жълтите хроники.

Емануела е известна със слабостта си към богатите мъже, въпреки че с бащата на второто си дете – Димитър Динев, удари на камък. Оказа се, че без издръжката от баща си Динко Динев, е милионерски наследник само на хартия. За да го раздели с фолкаджийката, стария Динев му врътнал кранчето и го оставил сам да си вади парите. Наложило се Емануела да издържа и него. Певицата се пукала от работа, за да храни милионерското синче. Накрая, Митко Динев не издържал на безпаричието и зарязал Емануела, малко след като им се роди детето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *