Шок! Адвокатката на Емануела призна: Преследвала е Димитър Динев автомобила си!

emanuela

Емануела устроила диво преследване на Димитър Динев из София, призна адвокатката на фолк певицата, която получи право на отговор в предаването на Венета Райкова.

Преди седмица танцьорката и моделка Мартина Петрова разкри в токшоуто, че фолкаджийката я тормози цяла година. Подала наскоро жалба в полицията срещу Емануела заради преследване с автомобил из столичните улици.

Сега адвокатката на певицата разкри, че целта на клиентката й не била Мартина, а Димитър Динев. Емануела наистина преследвала бащата на второто си дете из София, защото искала да разбере каква толкова важна работа има, че не идва да види сина им. Певицата твърди, че изобщо не забелязала, че в колата му е и Мартина Петрова.

Мартина и Димитър Динев

Адвокатката на Емануела разказа надълго и нашироко, че певицата и танцьорката били… приятелки! Често се виждали на кафе и си пишели в социалните мрежи.

Още миналата година Мартина разкри шокиращи подробности от несекващия тормоз, който й упражнява фолк певицата. Емануела започнала да я заплашва след раздялата си с Димитър Динев, защото подозирала, че той й изневерявал с танцьорката, докато имали още връзка.

Мартина показа част от заплашителните есемеси, които фолк дивата й пишела. Още тогава тя отишла в полицията, за да се оплаче от тормоза. Подала жалба. След няколко седмици обаче я оттеглила, за което горчиво съжалява. Мислела си, че певицата най- после ще се спре.

Емануела обаче не го направила. Продължавала да сипе заплахи срещу Мартина, като тормозът не  секвал оттогава. Танцьорката стана обект и на тежка артилерия от очернящи я статии в някои сайтове.

Преследването из София обаче отново накарало Петрова да подаде жалба в полицията, разкри пред Венета Райкова тя. Адвокатката на Емануела, на практика, не отрича да е имало преследване. Само че целта бил Динев, а не придружителката му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *