Пияна-заляна! Миглена Каканашева цъфна кьор-кютук на живо! Ето какви ги нафъфли – ВИДЕО:

miglena-kakanasheva-19

Миглена Каканашева продължава да се излага като за световно с клипчетата си на живо. Поредната й изцепка е от 6 часа сутринта, когато на пияна глава дизайнерката реши отново да се снима.

Фъфлеща, повече от обикновено, нахилена и силно олюляваща се, мургавелката стресна най- ранобудните си фенове като им изскочи на живо в 6 сутринта в социалните мрежи. Тя ги заля с поредната си доза откровения, макар че от алкохола трудно артикулираше думите.

Пияната Мегз разказа, че от много време не била излизала с приятелки да се забавлява. Все работела ли работела, и изобщо не й оставало време за купони.

Дамското парти обаче й се отразило много добре и тя отново се почувствала като студентка. Докато следвала в Англия, непрекъснато ходила по купони и била способна да напие целия университет, хвали се дизайнерката. Тогава изразходвала огромната си енергия само за забавления, а сега – само за работа. Тя побърза да добави, че е доволна от личния си живот, но било хубаво да се забавлява с приятелки от време на време.

Докато фъфлеше пиянската си тирада, Миглена стискаше здраво няколко букетчета рози.

Дизайнерката излязла по женски с една от най- близките си приятелки – моделката Александра Богданска. Двете отишли в оборотна столична дискотека, за да мятат гьобеци на участие на Азис. Мегз не пропусна да пусне кратки клипчета и от заведението, за да покаже как се забавляват.

Това, което дизайнерката обаче пропуска да покаже, е охраната от бабаити, които я придружават навсякъде, за да я пазят от ухажори. Също така, те трябва да държат в течение гаджето й с кого се вижда и какво прави, шушукат в светските среди.

Наскоро Каканашева призна, че от един месец не е излизала от дома си. След катастрофата с камиона и нервния срив след това, дизайнерката започна да ходи на психолог, за да се справи със стреса и напрежението. Нямала желание да излиза навън и да се среща с други хора. Накрая явно гаджето й се е смилило над нея и я е пуснало да купонясва по женски с приятелката й Сашка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *