Мегз загази! От „Вип Брадър“ я съдят за 100 бона! Ето каква е причината:

Най- обсъжданият кандидат- участник за тазгодишния сезон на „Вип Брадър“ е дизайнерката Миглена Каканашева.

Наскоро мургавелката обяви, че този път ще влезе в най- обсъжданата къща, като сподели снимка с нейното лице и логото на риалити шоуто. Два часа по- късно, тя свали кадъра, който се оказа, че е взет от фалшив профил на предаването.

Продуцентът на „Вип Брадър“ обаче побеснял от неспирните опити на дизайнерката да спекулира с участието си в шоуто, за да си прави реклама. Затова, Нико Тупарев се е заканил да я съди за 100 бона за злоупотреба с името на шоуто.

miglena-kakanasheva-15
Снимката се оказа фалшива

От миналата година Миглена Каканашева върти продуцентите на шиш, като първо ги залива с всевъзможни условия и изисквания, а после се отмята в последния момент и отказва да подпише договор. А докато водела преговорите с Нико Тупарев и Нова тв, се спуквала да си прави пиар на техен гръб.

Номерата й обаче вече дойдоха до гуша на продуцентите на риалити шоуто. Затова, след издънката й преди седмица, решили, че няма да й цепят басма. А исканата от тях сума не е случайна. Последно предлагали на Мегз точно 100 бона, за да влезе в къщата. Но тя им се троснала, че звезда като нея заслужава да получи хонорар, колкото Преслава. И им поискала 150 бона.

Напоследък дизайнерката се държи доста странно и много от феновете й предполагат, че има някакъв сериозен емоционален проблем. Върхът беше, когато се пусна на живо, минута след като камион удари авариралия й джип. Последва още едно включване, на следващия ден, в което Миглена не спираше да плаче. Но заяви, че съвсем скоро ще е сред най- богатите хора в България.

Говори се, че проблемите й не останали незабелязани от половинката й, и той я уредил да посещава един от най- известните психолози в страната.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *