Миглена Ангелова Срази съквартирантите! Върна им го тъпкано! Виж Тук:

miglena-angelova-1

Миглена Ангелова си го върна тъпкано на съквартирантите! Тв водещата видимо е отегчена от останалите участници, които за пореден път я изхвърлиха на номинации.

В рамките на новата седмица мисия съквартирантите бяха извадени рано сутрин от топлите си завивки, за да направят kangoo jumps тренировка. За броени минути всички бяха строени на двора на физзарядката.

Миглена Ангелова заяви, че не иска да се трепе заради съквартирантите си
Миглена Ангелова заяви, че не иска да се трепе заради съквартирантите си

Този път в мисията участваха всички – дори придирчивата Лили Вучкова и Вальо Михов.

По едно време обаче, Миглена Ангелова започна да забавя темпото и всички започнаха да й викат да продължава да скача, за да не провали мисията. Най- настоятелен беше Роро, който й заяви, че няма как да го убеди, че се е изморила, при положение, че всеки ден прави йога.

Разконспирира тайната мисия на Емануела и Боби
Разконспирира тайната мисия на Емануела и Боби

Ангелова обаче най- демонстративно отиде да седне на диванчето в двора. Нито треньорката, нито друг от съквартирантите успяха да я накарат да се върне обратно. А мадам „Искрено и лично“ им заяви, че не са хора, заради които си струва да умре.

Миглена е на път да провали и тайната мисия на Емануела и Борислав Комсийски. Ангелова посъветва фолк певицата да се стараят повече в актьорската си игра, тъй като не са никак убедителни. Тв водещата ги сравни с „умрели скумрии“ и заяви, че липсата на интимност между тях е очевадна.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *