Миглена Ангелова се пъхна в Леглото на Борислав Комсийски! Ето как го Съблазни:

miglena-angelova-bobi

Докато къщата се тресе от скандали за храна, заради минималния седмичен бюджет, Миглена Ангелова действа на тихия фронт. Журналистката налази младия милионер Борислав Комсийски.

Миглена яхна гърба на вип ергена и го масажира толкова страстно, че прикова вниманието на останалите съквартиранти. Пряк свидетел на еротичната закачка между застаряващата мадам „Искрено и лично“ и Комсийски стана Роро.

miglena-angelova-3

Бившият водещ от ММ опита да прикрие завистта си към близостта между Миглена и Боби с няколко шеговити коментара. Роро подметна на журналистката, че има много опит с мъжката материя. Ангелова обаче го контрира, че това били само слухове.

Комсийски обаче не остана безразличен към еротичния масаж на Миглена. Борислав призна, че е забравил къде се намира във вещите ръце на тв водещата.

Младият милионер призна още в началото на шоуто, че е хвърлил око на друга тв водеща – Надя Иванова. Красавицата обаче призна, че не си пада по мъжете в къщата. Ангелова пък само чакаше удобен момент, за да подхване младока. А Борислав изглежда няма нищо против ласките на доста по- възрастната дама.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *