Миглена Ангелова погна мъжете в къщата! Ето на кого Пусна Език – Снимка:

 

miglena-angelova-3

Миглена Ангелова затвърди имиджа си на мъжемелачка след изпълнението на мисията „Целувката на Юда“. Палавата журналистка скочи на Роро и му пусна страстно език.

Първоначално мисията беше възложена на Жана Бергендорф, но младата певица не успя да изкуши никого. Доста по- възрастната от нея Миглена Ангелова обаче никак не се затрудни със задачата и я изпълни успешно.

Голяма част от зрителите обаче възнегодуваха срещу лековатото поведение на Ангелова. От мисията станало пределно ясно каква стръвница е бившата водеща на „Искрено и лично“ и че няма особени задръжки в контактите си с мъже.

miglena-angelova-2

Коментарите на феновете за целувката на Миглена Ангелова варираха от доста отрицателни до много положителни. Но умението й да се целува определено впечатли всички. Тв журналистката доказа, че четирите й брака никак не са случайни, а според коментаторите при Гала, ще стане булка още няколко пъти.

Бившият тв водещ Иво Танев, който в момента е коментатор на Вип Брадър в „На кафе“, разкри, че навремето спрягали Миглена Ангелова за негова любовница. Той обаче обеща да разкрие какви били истинските им отношения

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *