Миглена Ангелова срази Рени! Ето как я унижи:

reni-vip-bradar

Интимните ласки, с които Миглена Ангелова обсипа милионерския син Борислав Комсийски, силно озадачиха съквартирантите й.

Бившата тв водеща, която беше сред номинираните тази седмица, получи въпрос от съквартирантите си дали се чувства сексуално привлечена от младия плейбой.

Ангелова се заля от смях, щом прочете въпроса. Мадам „Искрено и лично“ заяви, че не е имала сексуална умисъл, докато разтривала Борислав. Ангелова се оправда, че й станало жал за младия мъж, който беше нейна „марионетка“ в миналата седмична мисия.

miglena-angelova-bobi

Фолк певицата Рени изрази обаче съмнението си на глас от оправданието на Миглена, но получи вербален плесник от тв водещата. Ангелова я скастри, че е „зациклила сексуално“.

В момента певицата е в тежък развод с дългогодишния си партньор и съпруг в последните две години Борислав Пилософ. Рени не крие, че положението й е много тежко не само в емоционален, но и във финансов аспект.

Певицата призна, че е влязла само заради парите, тъй като откакто й се налага сама да си гледа децата, изпитва постоянен недостиг на средства. А и се надява да съживи кариерата си, за да може да покрива всичките им нужди.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *