Миглена Ангелова победи във Вип Брадър 2016 г.! Ето първите й думи след триумфа- ВИДЕО

miglena-angelova-7

Миглена Ангелова спечели 10- я юбилеен сезон на Вип Брадър и триумфира като „Любимата звезда на България“ за 2016 г.

Въпреки че беше най- номинираният съквартирант през сезона, мадам „Искрено и лично“ се радваше през цялото време на безпрецедентна зрителска подкрепа.

Любовта на зрителите на няколко пъти разплака Миглена Ангелова в къщата, както и когато беше обявена за победител в шоуто.

В първото си интервю след триумфа, Миглена коментира, че победата й означава промяна в България. Журналистката обясни, че е било трудно на зрителите, които гласуват за нея, да се преборят за победата й. Ангелова заяви, че отношението към нея винаги е било на двата полюса: или много я мразят, или много я обичат.

miglena-angelova-8

Миглена коментира, че отблъсква на клетъчно ниво комплексарите, хората, които имат задни мисли или въртят мръсни номера на работното място. От друга страна, привлича хора, които носят у себе си смелост, разумни са и са умерени. Ангелова заяви, че както тя, така и хората, които я харесват, не плетат интриги и не се опитват по този начин да се пласират.

По повод обтегнатите си отношения с всички съквартиранти, без Емануела и Боби, Миглена коментира, че не приема критики от хора, които не спят добре, пият алкохол, за да се отпуснат и пият хапчета, за да могат да заспят. Според журналистката, техният проблем е, че има конфликт между вътрешния им свят и изявата им в реалността.

Миглена Ангелова заяви, че към края на играта, с Емануела тотално им писнало от двойния аршин, с който останалите се държали към тях и затова все по- често ги обсъждаха по нелицеприятен начин.

На второ място остана Ути Бъчваров, който оглавяваше противниковия лагер на журналистката.

Трета се подреди фолк дивата Емануела, а на четвърто място се класира Борислав Комсийски.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *