Психотрилър във Вип Брадър! Манекенката Глория сложи Разхлабително в храната на Миглена Ангелова! Виж Тук:

gloria-petkova-2

В къща на ужасите се превръща домът на вип- съквартирантите. Войните между двамата женски лагера не секват, а напротив, още повече се ожесточават. Глория Петкова обаче прекрачи границата на разумното с номера, който се опита за погоди на Миглена Ангелова.

Бившата мадам „Искрено и лично“ за пореден път саботира мисията на съквартирантите. Бившата тв водеща отказа мисия, която не само щеше да увеличи бюджета на къщата, но и да осигури на Глория разговор с гаджето й. Въпреки че всички съквартиранти наскачаха срещу Миглена, тя категорично им отказа.

miglena-angelova-6

Постъпката й доведе до истеричен рев моделката, а всички се втурнаха да я утешават. Глория заплаши Миглена Ангелова, че ще пострада и… наистина реши да изпълни заканата си.

Моделката настърга в закуската на бившата тв водеща разхлабително шоколадче. За щастие, Емануела успя да види капана, който Глория подготвя за Миглена, и я предупреди да не яде.

Глория изплаши всички, грабвайки нож
Глория изплаши всички, грабвайки нож

Лабилната манекенка не за първи път плаши съквартирантите с поведението си. Още след първата седмица, Глория изпадна в истерия и грабна голям кухненски нож. На съквартирантите обясни, че когато била нервна, имала навика да хваща нож, защото това я успокоява.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *