Мегз развя новия силикон в мрежата! СНИМКИ:

Миглена Каканашева се изфука с чисто новия си бюст. Преди няколко седмици тя се подложи на операция, за да си направи по- големи гърдите.

Хитрушата се опита да пробута номера, че имала здравословен, за да си вдигне продажбите. Но, причината да се оперира, се оказа съвсем прозаична.

В поредното си видео на живо Мегз показа новите си силиконови придобивки. Но шашна всички с оплакването си, че била напълняла!

Пишман дизайнерката се „ожали“, че плочките на корема й били станали на сланина. Затова решила да се завърне във фитнеса и да тренира, докато си ги върне.

Маниите й, че е дебела, са дълго време. Отдавна се говори, че Миглена Каканашева има хранително разстройство. Въпреки че е два кокала на кръст, тя все си намирала излишни кила по тялото и не спирала да блъска в залата, докато не ги стопи.

Освен че прекалява със спорта, Мегз е скарана и с храненето. Тя е готова и да гладува, в името на външния си вид. Докато се вихреше във „Вип Брадър“ тя дори се изцепи, че ще изяде едно от цветята в саксията.

Изтезанията, които налага на тялото си обаче, се отразяват и на нервите. Отново в риалити шоуто, се видя, че Мегз е много избухлива и изобщо не може да носи на стрес. Не става просто въпрос за инат, а за опънати до крайност нерви, разкриват запознати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *