Галин претърпял спешна операция! Ето какво му се случи:

galin-5

Преди дни феновете на Галин бяха шокирани от спешното му влизане в болница. Във видео обръщение от стаята си в лечебното заведение фолкаджията обясни, че заради влошеното си здраве трябва да си вземе кратка почивка.

Певецът разкри и каква е била спешната ситуация, която го е вкарала скоропостижно в болница. Фолк идолът претърпял операция за отстраняване на хематом. След нея трябвало да полежи още три дни. Но съвсем скоро се връща отново на работа и продължава с ходенето по участия.

Натовареният график на младия певец е най- вероятната причина за проявяването на здравословния проблем. Галин е сред най- ангажираните изпълнители в бранша. Той се пука от ходене по участия, записи на песни и клипове. Именно на снимките за най- новото му видео се почувствал много зле. Станало му лошо и от екипа извикали линейка.

galin-6

Фолк идолът няма време дори да се възстанови на спокойствие от операцията. Щом излезе от болницата, той веднага хуква пак по участия. В началото на годината Галин стана собственик на луксозен апартамент в столичния квартал „Лозенец“. Той обаче няма цялата сума кеш, а трябвало да тегли заем. Така че, любимецът на тийнейджърките трябва да работи здраво, макар и прясно опериран, за да може да си изплаща задължението.

Фолкаджията разпуска от натовареното си ежедневие единствено във фитнес залата. Само за година и нещо певецът натрупа крупна мускулна маса. Но освен спорта, той спазва е специален режим на хранене.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Галин претърпял спешна операция! Ето какво му се случи:"

  1. Jessika   25.10.2021 at 13:57

    Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much.

    I hope to give something back and aid others like you helped me.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *