Мария с разтърсваща Изповед за Брака си с Християн Гущеров? Ще има ли Развод?

maria-gushterov-5

Дни, след като плъзнаха слухове за раздялата на Мария и Християн Гущеров, фолк дивата направи емоционално признание за връзката им.

Милионерският наследник категорично опроверга клюките, че се развеждат с певицата. Мария пък разкри истината за отношенията им в последния си статус във фейсбук.

Фолк дивата признава, че с Християн също имат проблеми, карат се, казват си „край, дотук бяхме“. Но винаги успяват да си простят и отново да намерят път един към друг. Мария казва още, че за нея да обичаш някого, означава да можеш да се бориш за него. Да можеш да преглътнеш егото си и да се извиниш.

maria-brak

Певицата често е обвинявана, че е с Гущеров, само заради парите на фамилията му. Феновете й обаче я защитават с аргумента, че има много богати мъже, които можеше да омая. А фактът, че е избрала Християн, се дължи единствено на неговите качества.

Мария не веднъж е коментирала, че той много добре се грижи за дъщеря й Марая, сякаш е негово дете. Освен това, певицата го хвали, че е много интелигентен и с него може да се говори за много неща.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *