Мария ще съдере кожата на Гущеров при Развода! Ето с Колко се кани да го Одруса:

maria-gushterov-5

Солен ще му излезе брака с фолк дивата Мария на Християн Гущеров. Певицата и милионерският наследник не живеят заедно от няколко месеца. Мария се готви да му одруса 2 млн. лева при бракоразводното дело.

Проблемите в семейството започнали от миналата година. Певицата се закани, че ще му роди наследник, но това така и не се случи. Гущеров станал супер ревнив и подозрителен към половинката си, като дори започнал грубо да й се меси в кариерата.

mariya

Милионерският наследник започнал да й прави скандали, че ходи по участия, вместо да му роди бебе. Започнал дори да я подозира в извънбрачна афера и затова държал да се среща с всеки композитор, текстописец или режисьор, който работи с нея. Вмешателството в работата й обаче вбесили Мария и скандалите в семейството станали ежедневие.

Фолк дивата стана за смях с огромната охрана, с която се движи. Оказа се, че телохранителите били назначени от мъжа й, за да следи всяка нейна крачка. Копоите дори ходят с нея във фризьорския салон или фитнес залата.

Нестихващите скандали принудили Мария да се изнесе от дома на Гущеров. Фолк дивата се заканила обаче, че ще го разкатае при развода и ще му вземе 2 млн. лева.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *