Мария Илиева метна бебето на бавачка и хукна по участия! Вижте как изглежда след раждането:

Мария Илиева роди сина си Александър едва преди месец и половина, а вече се завърна към участията на живо. Певицата се появи за първи път на сцена, след като стана майка, на 8 март.

Поп дивата се беше облякла с черни и широки дрехи, които да скриват наедрялата й фигура. Но ефект почти нямаше, тъй като е очевидно, че е качила доста килограми. Дори лицето на певицата издава драстичната промяна – Илиева е заформила бузки и гуша, които няма как да се скрият.

Мария Илиева на първото си участие след раждането

Но явно поп дивата, също като колежките си от фолка, няма намерение да се застоява в майчинство за дълго време. В скорошно интервю Мария Илиева призна, че е наела бавачка, която да й помага в грижите за бебето.

Певицата призна, че с бащата на детето – 26- годишният Георги Михайлов, живеят разделени – той си бил в Белгия, където родителите му имат скромен бизнес, а тя пък нямала намерение да се мести при него. Една от причините двойката да не заживее под общ покрив, е именно семейството на Георги. Нито майка му, нито сестра му се похвалили с раждането на малкия Александър. Те от самото начало били против връзката на Георги с 40- годишната певица, заради фрапантната разлика във възрастта им.

Мария Илиева обаче не изглежда ни най- малко притеснена от факта, че бащата на сина й живее в друга държава. Тя дори го похвали, че се справял много добре в грижите за бебето. Макар че не е ясно как точно ги полага, след като през повечето време си е в Белгия.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *