Мария Илиева с шокиращо признание за връзката с бащата на детето й! Виж Тук:

Мария Илиева се появи за първи път в телевизионен ефир след появата на сина й Александър. Илиева разказа за любовта си с бащата на Александър – Георги.

Аз живея тук с Александър. Георги има своите планове и развитие в Белгия, то си движи там нещата. Имаме една връзка, която е за цял живот и тя се казва Александър“, разкри певицата.

Любовта винаги идва неочаквано. Сега се чувствам обичана, работим по въпроса със замъка. Имах късмета да срещна съвсем неочаквано правилния човек за мен“, разказа Мария.

Двамата се запознали случайно на парти, на което били в две приятелски компании, които се забавляват. Всичко станало спонтанно и бързо. Беше въпрос на химия и нямаше много дълго време за размисли и анализи“, каза Илиева.

Тя допълни, че Георги е страхотен баща и се надява да бъде такъв.

Аз живея тук с Александър. Георги има своите планове и развитие в Белгия, то си движи там нещата. Имаме една връзка, която е за цял живот и тя се казва Александър“разкри певицата.

Тя си пожела синът им да е здрав и тя да съумее да бъда фантастична майка, каквато е нейната собствена.

„Вече се казвам Сомнамбулия Илиева“, сподели шеговито певицата.

Илиева разказа как се чувства като майка: „Това е такова неописуемо щастие, че всяко усилие си струва. Бях един ден в следродилна депресия, не ми хареса и излязох. Чувстваш се много некадърен да се справиш с тази ситуация.Нямам истерични крайности, в които изпадам. Грижа се с много любов и внимание за Александър и имаме много добра химия.“

Тя изказа специални благодарности на Хали, която ѝ помага за отглеждането на бебето, както и на майка си и приятелите, които са плътно до нея.

Илиева вече се завръща на сцената, тъй като се чувства достатъчно готова и изпълнена с музика, която иска да излезе от нея. Певицата каза, че избирателно приема участия и ще пътува заедно със сина си на предстоящите си изяви в Пловдив и Варна.

„Сигурна съм, че е наследил пътешественически и авантюристичен дух от мен. Искам от малък да му покажа света. Той е много общителен, любопитен“, сподели певицата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *