Майката на Миглена Каканашева срази Джулиaна Гaни заради грозната й лъжа! Ето как я подреди:

Джулиана Гани сътвори най- грозния скандал до момента в тазгодишния „Вип Брадър“. Заради омразата си към Миглена Каканашева, я обвини, че посягала на майка си.

Когато научи за грозните обвинения на съквартирантката си, Мегз се опита да ги игнорира и да не им обръща внимание. Но сценаристите раздухаха скандала като накараха Антон Стефанов и Алекс Богданска да разнищят случая.

Дизайнерката не се стърпя и отиде да иска обяснение от Гани за думите й. А силиконката, притисната на тясно, изпадна в истерия и за едната бройка не удари миньончето от Раковски.

Майката на Миглена Каканашева разкри, че по време на пътуването й заедно с майката на Джулиана Гани, дъщеря й Мегз изобщо не е била с тях в автомобила. Дизайнерката също припомни на силиконката, че тя живее в София и няма защо да е пътувала към Пловдив заедно с майките им.

Двете дами се запознали покрай общо участие заедно с дъщерите си в кулинарно предаване по БТВ. След края на снимките, майката на Мегз поканила госпожа Гани да се качи при нея в автомобила, тъй като и двете са в една посока – към Пловдив.

Впоследствие, след разразяването на скандала, майката на Джулиана заяви, че Миглена не посегнала на майка си, но се държала много лошо с нея по време на пътуването. Възрастната Каканашева пък я нокаутира като разкри, че дъщеря й изобщо не била с тях.

djuliana-gani-megz

Грозната лъжа на Джулиана Гани лъсна пред цяла България и крясъците й не успяха да скрият този факт. А майката на Мегз написа в профила си в социалните мрежи, че в очите на силиконката видяла душата на дърта и злобна старица.

Гани не може да диша Миглена Каканашева още от първия ден и не го крие. Дизайнерката се стараеше да не обръща внимание на постоянните й подмятания, но пошлата лъжа, че удря майка си, нямаше как да бъде простена.

Повечето съквартиранти обаче предпочетоха да гледат сеир отстрани и реално никой не защити Мегз, която този път си беше в пълното право.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *