Маги Желязкова се оплака: Бившият ми съпруг ме Биеше! И след Развода ме Тормозеше!

magi-jeliazkova-1

Дни, след като бившият съпруг на Маги Желязкова си поиска фамилията обратно, бившата манекенка направи ужасяващи признания за семейния им живот.

Мургавата красавица разкри, че живяла разделена с Борислав, известен като Боби Манекена, в продължение на годината. А причината да го напусне била шокираща – домашно насилие. Маги твърди, че Борислав й посягал.

После обаче, бившият спортист я умолявал отново да заживеят заедно. Тя решила да му даде още един шанс и заживяла пак под един покрив. Дори искали да имат и второ дете, за да скрепят отношенията си.

magi-jeliazkova-bobi

Борислав Желязков разкри, че двамата всъщност са разведени от 2010 г., но Маги лъгала до 2013, че са семейство. Манекенката обаче го контрира, че въпреки развода, продължили да живеят заедно.

Боби Манекенка отскоро е женен повторно и му било много неприятно, че втората му съпруга не била единствената госпожа Желязкова. Затова публично поиска бившата Магдалена да му върне фамилията. Устата манекенка и коментаторка на риалити програми обаче му заяви, че това ще се случи, след като се омъжи за годеника си Георги Сердаров.

Маги обвини още бившия си, че е много арогантен и че още не може да я прежали.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *