Бившият съпруг на Маги Желязкова я размаза: Излъга за Развода, а сега не ми връща Фамилията! Шок Разкрития:

borislav-jeliazkov

Шокиращи разкрития за края на семейния си живот с Маги Желязкова направи бившият й съпруг Борислав Желязков, известен като Боби Манекена.

Оказва се, че двамата са разведени официално от 2010 година, а не от 2013, както твърдеше бившата манекенка. Цели три години Маги Желязкова лъгала, че всичко в семейството им е наред и нямат проблеми.

Боби Манекена разкрива, че бившата му излъгала, като го обвинила в изневяра. Бившият борец е категоричен, че не е имал връзка с друга жена. Като една от причините за развода им посочва желанието на Маги постоянно да е в медийното пространство и да се шуми около нея. Нещо, което той никога не одобрявал.

magi-jeliazkova-1

Желязков обаче хвърля бомба – че манекенката имала връзка с настоящето си гадже Жоро по време на брака им.

Бившият борец настоява Маги да му върне фамилията, тъй като са разведени от шест години. От скоро той е женен отново и не иска бившата му да злоупотребява с името му. „Има само една госпожа Желязкова и това е настоящата ми съпруга, а не Магдалена“, заявява Боби.

Маги и бившият борец от ВИС- 2 се ожениха през 2003 г., а техни кумове са Георги Илиев и Мая Илиева. Имат син на 15 години.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *