Магърдич Халваджиян продава замъка си в Италия! Грози ли го фалит?

 

magardich-halvadjiian-1

Магърдич Халваджиян се принуди да продаде италианския си замък. Приказното имение в Тоскана търси новия си собственик срещу 1 млн. евро.

Замъкът на арменската фамилия не само отвън изглежда като от картичка. Отвътре имението се слави с шикозен дизайн, а всяка от десетте спални е обзаведена по уникален начин.

Няколко лета поред фамилия Халваджиян канеше в замъка за лятото голяма част от служителите си. Гала и половинката й Стефан, Васил Василев- Зуека, Димитър Рачков и Мария Игнатова, както и още куп родни знаменитости прекарваха ваканцията си в имението на продуцента в Тоскана.

Приказната вила на семейство Халваджиян
Приказната вила на семейство Халваджиян

Официалната версия е, че Магърдич и съпругата му Кремена решили, че ще е по- добре да пътуват из целия свят, вместо да им се налага да прекарват всяко лято в италианското си имение.

За продуцентското семейство обаче предстоят тежки времена. Не е тайна на никого, че десет години покрай управлението на ГЕРБ, Магърдич Халваджиян и всичките му предавания се издържаха основно от политически пиар на управляващите. Сега обаче конюктурата се променя. А докато се създаде новата, ще мине известно време, което за семейство Халваджиян обаче може да има страшни финансови измерения.

Вероятно затова, веднага след изборите, хитрият арменец е решил, че няма как да продължава да налива пари в поддръжката на замъка си. А и вероятно ще му трябват свободни пари.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *