Преслава с космически хонорар за „Като две капки вода“! Ето с колко одруса Магърдич Халваджиян:

preslava-9

Преслава принуди продуцента Магърдич Халваджиян да се бръкне много дълбоко, за да я привлече като участник в „Като две капки вода“. Фолк дивата поискала хонорар от 250 000 лева, за да участва в имитаторското шоу.

Певицата заявила на тв продуцента, че за по- малко от тази сума няма да се съгласи. Причината е, че подготовката и репетициите за „Като две капки вода“ изискват много време, а звездата ще трябва да се откаже от много участия в страна и чужбина. Съответно да загуби и хонорарите си оттам.

Магърдич нямал обаче друг избор, освен да приеме условието на Преслава. Фолк дивата доказа във „Вип брадър“, че е гарант за много висок рейтинг, а шоуто за имитатори определено се нуждае от него.

kalin-vrachanski-1

Друга голяма звезда, която ще се включи в шоуто, е Калин Врачански. Актьорът обаче няма шанс да получи до четвърт от хонорара на Преслава. От доста време Врачански не се е изявявал по медиите, което означава, че и приходите му драстично са намалели. От друга страна, участие в „Като две капки вода“ ще му осигури повече ангажименти в бъдеще.

Певецът и актьор Орлин Павлов също влиза в звездния отбор. Победителят във „Вип брадър“ определено ще е сред най- интересните участници в шоуто. Орлин освен талантлив певец, има и много артистични заложби.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *