Лияна съсипана от смъртта на Павел Чернев! Ето какво написа певицата:

liyana-pavel-chernev

Фолк дивата Лияна е съсипана от внезапната кончина на Павел Чернев. Двамата бяха много близки приятели.

Ето какво написа певицата в памет на покойния политик: „Почивай в мир, приятелю! Светлината, която носеше в душата си, ще остане във вечността, така вечно ще останеш в сърцата на всички нас, които имахме възможност да познаваме теб – голямото момче с огромното сърце!“

Лияна и Павел Чернев се запознаха при съвместното им участие във Вип Брадър през 2013 г. Националистът обичаше на нарича фолк дивата „сърничка“, а чувствата му първоначално бяха повече от приятелски.

liyana-pavel-chernev-1

По време на съвместното си съжителство в къщата на Вип брадър двамата станаха много близки. А приятелството им продължи и извън предаването.

Във въпросния сезон на риалити шоуто, на Чернев му се наложи да дели един покрив и с голямата си младежка любов – певицата Йоана Захариева. Двамата са израснали заедно в Лозенец, а когато става на 20- тина години, Чернев се влюбва лудо в нея. Йоана обаче така и не отговаря на чувствата му и си остават само приятели.

Павел Чернев почина внезапно вчера в кв. Лозенец, на път за дома си на ул. Крум Попов. Адвокатът бил в ресторант, но му станало лошо и станал да си ходи. Успял да направи само няколко крачки, когато паднал и издъхнал. Линейката пристигнала след 6 минути, но само констатирали смъртта на бившия депутат. Най- вероятната причина за смъртта на Чернев е тромб.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *