Почина Павел Чернев! Всичко за Трагедията Тук:

pavel-chernevШок! Внезапно почина политика- националист Павел Чернев. Бившият депутат от „Атака“ паднал на улицата и издъхнал на място.

Трагедията се случила в ресторант в квартал „Лозенец“. На Павел Чернев внезапно му прилошало, но пристигналата линейка само констатирала смъртта му.

Това е станало около 16, 50.

pavel-chernev-1

Павел Чернев е роден 10 юли 1969 г. Бившият депутат беше и действащ адвокат. Последно се появи в медиите преди дни, като защитник на един побойника от бул. Черни връх.

През 2013 г. националистът участва в риалити шоуто „Вип Брадър“. Тогава лъснаха здравословните му проблеми. Чернев призна, че пие по една шепа лекарства на ден. Оплакваше се от високо кръвно.

Здравословните му проблеми започват през 2000 г., когато навръх рождения му ден научава, че баща му е починал. От стресът, адвокатът получава дискова херния.

Тогава започва да приема лекарства за болестта. Започват и проблемите му с наднорменото тегло. След години научава, че един от медикаментите, които приемал за дисковата херния, бил много вреден и е спрян от производство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *